KINDERDIJK – De gemeenteraad van Molenwaard houdt dinsdag 20 juni het Tweede Kinderdijkgesprek. De gemeenteraad neemt op 4 juli een besluit over het bestemmingsplan Werelderfgoed Kinderdijk. Hij wil zo breed en goed mogelijk geïnformeerd zijn. Daarom willen de raadsleden samen met iedereen die zich betrokken voelt of betrokken is bij het molengebied Kinderdijk, praten.

Het eerste Kinderdijkgesprek is gehouden in 2015 toen de gemeente aan de vooravond stond van de verdere ontwikkeling van Werelderfgoed Kinderdijk. Nu de bestemmingsplanprocedure bijna is afgerond, volgt opnieuw een gesprek. De raad hoopt op een bijeenkomst waarbij alle invalshoeken en relevante onderwerpen aan bod komen. U bent hierbij van harte welkom.

Aanvang is 19:30 uur (inloop 19:00 uur). Verwacht einde 21:00 uur. Locatie is Partycentrum De Klok in Kinderdijk aan de Molenstraat 117.