ALBLASSERDAM – Zaterdag 17 juni 2017 wordt op het schoolplein van basisschool Het Palet aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam een rommelmarkt en een minikermis gehouden. De opbrengst hiervan is bestemd voor de school voor de aanschaf van digitale leermiddelen. De markt en de minikermis starten om 09.30 uur en zijn om 14.00 uur afgelopen.

Vorig jaar werd de rommelmarkt georganiseerd voor Meester Willem. Dit jaar wordt de markt juist mede georganiseer door Meester Willem en zijn vrouw.

Deelname aan de minikermis kost vijf euro. Hiervoor kunnen alle attracties gespeeld worden. Ook limonade en popcorn zitten bij de prijs inbegrepen. Verder zijn er voor één euro per stuk loten te koop, worden er voor 2,50 euro broodjes hamburger verkocht en is er voor vijftig cent koffie / thee / limonade.

Wie nog een verkoopplaatsje op het schoolplein wil, kan contact opnemen met de organisatie via keesenpetra@hotmail.com of 06-10598945. Deelname kost 5 euro.