ALBLASSERDAM – Zaterdag 17 juni 2017 wordt in en rondom de Grote Kerk aan het Cortgene 8 in Alblasserdam een tweedehandsmarkt gehouden. Hierbij is de kelderverkoop weer geopend waar onder meer meubelen, huishoudelijke artikelen, decoratie, bijzondere poppen en speelgoed zijn te vinden. Tevens kleding- en boeken uitverkoop, waaronder kinderboeken en veel oude en nieuwe items Koninklijk Huis.

In de kramen op het kerkplein worden veel spullen uit grootmoederstijd aangeboden. Daarnaast kramen met sieraden, de enveloppenkraam met prijzen, broodjes hamburger en een brede keus uit fuchsiastekken.

Voor de kinderen is er een springkussen.

In De Damsteen naast de kerk is koffie / thee met gebak verkrijgbaar. Ook kan men een lunch bestellen. De markt start om 09.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van het dak van de kerk.