ALBLASSERDAM – De politie heeft donderdagavond 1 juni 2017 bemiddeld bij een huiselijke twist in een flat langs de Blokweerweg in Alblasserdam. Een man had ruzie met een vrouw. De gemoederen liepen zo hoog op, dat een buurman de man in bedwang moest houden. Tijdens deze worsteling raakten de twee pasjes, geld en sleutels kwijt in de bosjes.

Toen de politie ter plaatse kwam, werd de ruziënde man gesommeerd te vertrekken. Als hij zich opnieuw zou laten zien bij de flat, zou de man worden aangehouden.

Na een zoektocht in de groenstrook werden de pasjes en de sleutels door een agente aangetroffen. De verloren honderd euro werd niet meer gevonden.

Eerder op de avond ging de politie met spoed naar de Pieter de Hoochplaats in Alblasserdam, om daar ambulancepersoneel te assisteren bij een medische melding op 8 hoog. Omdat mogelijk de deur geforceerd moest worden, werd de stormram meegenomen. Eenmaal boven bleek dit geweld niet nodig te zijn. De patiënt is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.