ALBLASSERDAM – Zaterdag 10 juni 2017 wordt van 09.00 tot 14.00 uur een (boeken)markt gehouden bij de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam. Dinsdag 6 en woensdag 7 juni is er van 19:00 – 21:00 uur gelegenheid boeken, cd’s, lp’s en puzzels  te brengen in de Ichthuskerk. Er kunnen geen cassettebandjes, videobanden en tijdschriften worden ingeleverd.

Op de markt zijn behalve boeken ook onderstaande artikelen en activiteiten te vinden:

  • Boodschappenpakketten
  • Groente en fruit
  • Creakraam
  • Bloemstukjes
  • 2e hands artikelen
  • Cup cakes versieren
  • ‘Pinguïns voeren – spel voor kinderen
  • Oliebollen
  • Broodjes hamburger
  • Autobedrijf Sels zal aanwezig zijn met een aantal auto’s.

Bezoekers kunnen genieten van een kopje koffie, thee of frisdrank met iets lekkers, gebakken door gemeenteleden. Voor informatie: 078-693995. De opbrengst is bestemd voor de uitbreiding van de Ichthuskerk.