ALBLASSERDAM – Sinds de oprichting van de Stichting Samenwerking tot Nut van het Algemeen (SSN) op 31 december 1991 ontvangt de Alblasserdamse hockeyclub Souburgh een jaarlijkse sponsorbijdrage van de SSN. Deze week werd de sponsorovereenkomst weer voor drie jaar verlengd. De financiële middelen van het fonds zijn verkregen uit het vermogen van de oorspronkelijke Nutsspaarbank Alblasserdam.

De sponsorbijdrage moet ten goede komen aan voor de jeugd georganiseerde activiteiten. Het doel van Souburgh is daarbij om de kwaliteit van de training van de jeugd, welke 300 van de in totaal 460 leden beslaat,  naar een hoger niveau te brengen.

Foto’s van de ondertekening van de nieuwe sponsorovereenkomst afgelopen zaterdag met de heer W. Schut, voorzitter SSN, de heer I. Bouter, algemeen adjunct SSN, mevrouw M.E.M. Schenk-Vroege, voorzitter HC Souburgh en de heer E.C. Schwencke, penningmeester HC Souburgh.

En een groepsfoto bij het sponsorbord, met jeugdleden van HC Souburgh.