ALBLASSERDAM – Zaterdag 27 mei 2017 houdt de Stichting Adullam de jaarlijkse verkoping op het ds. B. Toesplein in Alblasserdam. De verkoping start om 9:30 uur en duurt tot 15:00 uur. Verdeeld over ongeveer 60 kramen kunnen bezoekers tal van artikelen vinden.

Zo zijn er dit jaar kramen met fruit, snoep, speelgoed, boeken, bloemen, lingerie, beenmode, fotokaarten, (kinder)kleding, Tupperware, Jemako, brocante, andere cadeauartikelen of zelfgemaakte artikelen, alsmede boeken en fotokaarten. Verder kunnen mensen hun auto laten wassen en is er genoeg te eten en te drinken. Op de markt is er keuze uit vis, friet, oliebollen, poffertjes en een bakje koffie met gebak.

Kinderen
Voor de kinderen zijn er ook activiteiten. Zo kan er een kijkje genomen worden bij de ambulance en de politie en kan er een rondrit gemaakt worden in een brandweerauto. Ook het springkussen is dit jaar weer aanwezig en er kan er geknutseld worden bij de workshop.

Opbrengst
Adullam, die zich inzet voor gehandicapten, doet er alles aan om de stijgende vervoerskosten zo laag mogelijk te houden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met vrijwillige chauffeurs en planners zorgen voor zo efficiënt mogelijke routes. Het doel  van de verkoping is zoveel mogelijk geld inzamelen om vervoerskosten zoals brandstof te betalen, gebruikte bussen te onderhouden en indien nodig een nieuwe bus aan te schaffen.