NIEUW-LEKKERLAND – De nieuwe leden stromen toe bij Speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland. Vanaf dit seizoen, dat in april van start ging, zijn veel veranderingen doorgevoerd. Zo werd de speeltuin onder meer rookvrij. Deze week werd het 700e gezinslid ingeschreven bij de speeltuin.

Tijdens de bestuursvergadering was besloten om stilletjes af te wachten tot het zover was. Familie Koorneef bleek de gelukkige winnaar. Kitty en Corné en hun kleine Benthe (bijna 2 jaar) Koorneef wisten van niets toen zij hun inschrijfformulier invulden. Groot was dan ook de verrassing toen bestuurslid Cees Visser, die zorg draagt voor de ledenadministratie, familie Koorneef opbelde om hen op de hoogte te brengen van de gewonnen prijs.

Donderdagmiddag 18 mei kregen Corné, Kitty en Benthe een prachtige bos bloemen en een waardebon van Albert Heijn van Es (gesponsord door Wijnand van Es) overhandigd door voorzitter Pleun Meerkerk.