ALBLASSERDAM  – De politie werd in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei 2017 door de meldkamer op pad gestuurd voor een kersvers echtpaar in nood bij de afrit van de A15 bij Alblasserdam. Politie Drechtsteden Buiten meldt op Facebook: “Ter plaatse aangekomen, troffen we in de regen een enigszins beteuterd bruidspaar bij een prachtige Aston Martin. Ze bleken elders in het land feest te hebben gevierd en waren nu op weg naar huis om daar te gaan genieten van de huwelijksnacht… Echter verstoorde de techniek van de auto de feestvreugde en moesten ze hun verlangens nog even uitstellen.”

Het bruidspaar had de ANWB om hulp gevraagd, maar omdat het een huurauto betrof, wilde de ANWB niet komen. Na bemiddeling van de politiemeldkamer, kwam er alsnog iemand van de ANWB langs. Niet veel later kon het bruidspaar de weg vervolgen.

“We wensen samen met de ANWB het bruidspaar een heel gelukkig huwelijk toe,” aldus de politie.

Foto: Politie Drechtsteden Buiten. en echtpaar.