PAPENDRECHT – Een 18-jarige scooterrijder uit Nieuw-Lekkerland en een 14-jarige fietsster uit Alblasserdam zijn maandag 8 mei 2017 met elkaar in botsing gekomen in Papendrecht. Dit gebeurde op het (brom) fietspad nabij de Andoornlaan in Papendrecht. De scooterrijder reed over het Molenpad richting Alblasserdam. Bij de T-kruising met de Andoornlaan fietste het meisje het fietspad op. De scooterrijder zag het meisje ineens voor zich. Hij probeerde nog te remmen en uit te wijken, maar kon een botsing niet vermijden.

Het 14-jarige meisje vloog door de klap door de lucht en raakte gewond. De scooterrijder bleef, voor zover bekend, ongedeerd. Het meisje uit Alblasserdam werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, omdat zij niet op haar been kon staan. In het ziekenhuis bleek dat de tiener niets had gebroken. De fietsster is inmiddels weer thuis.