ALBLASSERDAM – Een motoragente uit Alblasserdam is zondag 7 mei 2017 gewond geraakt, nadat zij met haar motor in botsing kwam met een auto. Het ongeval gebeurde op de Grote Beer (N915) in Alblasserdam, ter hoogte van de op/afrit van de A15. De agente kwam vanuit Papendrecht en reed met spoed naar een melding in Zwijndrecht. Op de kruising ging het mis en kwam de motorrijdster in botsing met een auto die vanaf de A15 kwam en richting Papendrecht af wilde slaan.

De agente van het Basisteam Drechtsteden (Politie-eenheid Rotterdam) is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling en onderzoek. Welke verwondingen de vrouw exact heeft opgelopen is nog niet bekend.

De automobilist, een man uit Papendrecht, bleef ongedeerd. Zijn auto raakte, net als de politiemotor, wel fors beschadigd. Ook een verkeerslicht raakte beschadigd.

De N915 was urenlang afgesloten voor politie-onderzoek.

Maandag volgt meer informatie.