OUD-ALBLAS – Afgelopen zaterdag konden de vrienden van De Alblas 6 eindelijk het kampioenschapsfeest vieren waar in de kleedkamer al weken, maanden (en stiekem al jaren) naar uitgekeken werd. Een terecht kampioenschap blijkt want er werd dit seizoen al 17x gewonnen en slechts één keer verloren. De zegereeks van het team van voetbalvereniging De Alblas startte in september en werd met goed spel steeds verder uitgebreid. Alleen Arkel 5 uit werd tussendoor verloren. Maar deze misstap werd na de winterstop direct rechtgezet met een mooie 4-2 overwinning.

Afgelopen zaterdag werd kampioenschap extra kracht bijgezet door een mooie overwinning op nummer 3 Pelikaan, door middel van prachtige doelpunten van Jack Demmers, André ‘Messi’ Meerkerk, Elimer van Mourik en Alexander Jonker. Na afloop reikte voorzitter Henk Haverkamp de bloemen uit namens De Alblas en werden de spelers door fanatieke supporters Wim de Kreij en Koos van Lonkhuijzen verrast met een ‘heuse’ kampioensschaal.

“Wij danken de supporters. Ook de sponsoren Loon- en Grondverzetbedrijf Gebroeders Varekamp, Meerkerk BV en Restaurant & Brasserie De Krom. Maar ook naar de gulle sponsoren LBS – Let’s be smart!, Drukkerij Haveka, TTA en drukkerij Gelderblom,” aldus Arjan Lugthart van VV De Alblas.