ALBLASSERDAM – Tafelronde 140 Papendrecht, de organisator van het evenement Kids and Cars 2017, dat vorige week in de regio werd gehouden, presenteert vrijdag 21 april 2017 de ‘Official Aftermovie’. Het filmpje is gemaakt door Visser Media & Design uit Alblasserdam. “Wij genieten nog even na!”, zo laat Paul van Huuksloot, Secretaris Tafelronde 140 Papendrecht weten. Kids and Cars is een jaarlijkse toertocht door Alblasserdam, Kinderdijk, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Sliedrecht en Papendrecht met (exclusieve) sportwagens. 
Op de passagiersstoel van de wagens zitten kinderen die vaak in het  ziekenhuis komen of het op een andere manier minder hebben. Het doel van de tocht is om deze kinderen tijdens een rondrit te laten genieten en een lach te bezorgen. Daarnaast wordt er geld opgehaald voor een goed doel.