ALBLASSERDAM – Meer dan tachtig kinderen zijn woensdag 19 april 2017 geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Er werd afgezwommen voor het A, B –en C-diploma.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Anna Stam, Alieze Top, Annieke van den Enden, Ard-Jan van de Graaf, Arjan van der Velden, Bas van den Broek, Belize Huisman, Britt Stijsiger, Collin van den Dool, Daan van der Wegen, Daniël Houweling, Daniëlle van Kleef, Eliza Gabrielyan, Emma Bons, Eva Baan, Finn Struik, Fleur de Vos, Floris de With, Gert Hooijmeijer, Guusje Groeneveld, Hannah Stam, Hendriëtte Groeneveldt, Jian Breedveld, Kiki Lucas, Levi Jakopbs, Lucas van Voorden, Maarten Verheij, Marzpet Margaryan, Maud Eijkeleboom, Mirjam Stam, Niels de Vreede, Niels Jongeneel, Olivier Span, Patrick Broers, Renée Wolterink, Ruben Kooy, Sabah Al Kbrsli, Salina Stok, Sanne Bons, Sem Schriek, Sevcan Ecin Yõney, Serena Verheul, Skyler Vos, Sofie Uitman, Thabitha van der Stoep, Tessa Ritmeester, Thijmen de Gans, Thijs Kok, Thomas Groenedijk, Tom van Beelen, Vince Gelderblom,  Wouter de With.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Almina Tokay, Annelin van Meuwen, Annerieke Polet, Arwin den Hoed, Dante Heijstek, Eduard van der Smit, Fedde Herwig, Fleur Loeve, Floren de Looff, Jefta Bustraan, Julia Stam, Julian Huisman, Lieke Damsteegt, Lotte Verloop, Manuel Neele, Marine Harutunian, Matijs Kool, Naomi Lodewijk, Peter Beuzekom, René van der Smit, Richard van Driel, Rosa Boer, Thom Brand.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Aaron Verhoeven, Anne-Marit de Keijzer, Arda Mouminoglou, Diedrick van de Hoef, Famke Driesprong, Fernard Brand, Floris van der Rhee,  Helena Kik, Hidde van der Lede, Manual van der Kraan, Neline van der Kruijt.