ALBLASSERDAM – Christelijk Jongerenkoor De Morgenster uit Alblasserdam geeft aanstaande zaterdag, 15 april 2017, een concert in de Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Het koor bestaat inmiddels 25 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumconcert, dat in het teken staat van Pasen. Er is door Leon van Veen (dirigent) en Erwin de Vos een paasmusical geschreven: “Christus, mijn verlosser leeft!”
Naast het zingen, zal er ook aandacht worden besteed aan het jubileum. Het koor wordt begeleid door een uitgebreid combo. Robert de Bruin (oud koorlid) is de solist en schrijver Erwin de Vos is de verteller. Het concert begint om 20.00 uur. In de voorverkoop kosten de kaartjes 7,50 euro, aan de zaal 10 euro. Het is ook mogelijk om een gezinsticket te kopen voor 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar. Dit ticket kost 27,50 euro. Kaartjes kunnen gereserveerd worden door een mail te sturen naar [email protected]

Op 19 april houdt De Morgenster een open kooravond. Dan kunnen belangstellenden tussen de 15 en 40 jaar komen luisteren en meezingen. Er wordt elke woensdag geoefend in De Poort, Randweg 141 in Alblasserdam.

Deel dit bericht via...