NIEUW-LEKKERLAND – Zaterdag 8 april 2017 organiseerde de Hervormde Gemeente Maranatha in Nieuw-Lekkerland haar 29ste rommelmarkt. Ruim 140 vrijwilligers waren op de been om dit jaarlijks terugkerende evenement tot een succes te maken. Dat succes was er zeker. Op een zonovergoten Mattenbies bracht de markt een nettobedrag van 18.230 euro op.

Goede doelen
Net als voorgaande jaren ondersteunt de kerk met een gedeelte van deze rommelmarkt opbrengst de eigen kerk en een aantal goede doelen. Dit jaar zijn dat Diaconaal Jongerenproject, voor projecten in Malawi en gehandicapten dagopvang voor kinderen Casa Luminii in Roemenië.

Maandelijks inzamelen spullen
De kerk start vanaf volgende maand weer met het maandelijks inzamelen van spullen voor de rommelmarkt voor het komende jaar. Elke laatste zaterdag van de maand kunnen deze spullen ingeleverd worden. Op zaterdag 27 mei kunnen mensen hun bruikbare spullen weer inleveren van 10.00 tot 12.00 uur aan de Middelweg 2 (1e verdieping, boven Kringloopwinkel) te Nieuw-Lekkerland.