ALBLASSERDAM –  Op donderdag 13 april 2017 is er een informatiebijeenkomst voor werkzoekende vijftigplussers over de diverse inkomensregelingen als WW en de bijstand. Medewerkers van het UWV en de Sociale Dienst geven een presentatie en zullen vragen beantwoorden. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Stichting 50Plus Drechtsteden werkt. De bijeenkomst start om 14.00 uur in het gemeentehuis van Alblasserdam. Aanmelden kan via info@50plusdrechtsteden.nl

De Stichting 50Plus Drechtsteden Werkt is een zelforganisatie, die bestaat uit actieve werkzoekenden die zich op vrijwillige basis inzetten om elkaar en andere oudere werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een betaalde baan. Op verzoek van de gemeente Alblasserdam is er inmiddels een lokale groep gevormd die plaatselijke activiteiten organiseert voor oudere werkzoekenden. Er worden workshops gegeven en er is elke maand een netwerkbijeenkomst.