ALBLASSERDAM – Op de Plantageweg in Alblasserdam heeft zondag 26 maart 2017 een vechtpartij plaatsgevonden tussen een aantal jongeren uit Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland. Vier jongeren stonden ter hoogte van de rotonde op de Plantageweg te praten, nadat zij uit waren geweest op de Dam. Toen er een auto met nog vier jongeren voorbij reed, werd er geschreeuwd. De auto werd geparkeerd en twee jongens kwamen naar de groep gelopen.

“Er werd veelvuldig met ‘kanker’ gescholden en er ontstond een handgemeen. Eén jongen kreeg een klap op zijn hoofd. Zijn bril sneuvelde en hij liep een wond aan zijn pink op. De betrokkenen, waarvan een aantal in beschonken toestand, gaven elkaar de schuld,” aldus een woordvoerster van de politie.

Er zijn tot nog toe geen aanhoudingen verricht. Eén van de betrokkenen zou wel aangifte gaan doen, maar heeft dit nog niet gedaan.