SOMEREN/NIEUW-LEKKERLAND – Een 31-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is deze week zwaargewond geraakt in Someren (Noord-Brabant). De man viel tijdens werkzaamheden bij een dierenkliniek aan de Slievenstraat door een dak heen. Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse om de Nieuw-Lekkerlander hulp te bieden en naar het ziekenhuis te vervoeren. Het slachtoffer is overgebracht naar het Radboud Universitair Medisch Centrum in Nijmegen.

In het ziekenhuis bleek dat de man een schedelbasisfractuur en tal van andere botbreuken heeft opgelopen bij zijn val. Om herstel te bespoedigen is de Lekkerlander enige tijd kunstmatig in coma gehouden.

Wat er maandag rond het middaguur precies misging in Someren, wordt nog onderzocht. De politie laat weten dat het onderzoek hiernaar wordt uitgevoerd door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (voormalige arbeidsinspectie).