OUD-ALBLAS – Donderdag 23 maart 2017 start in Oud-Alblas de tweejaarlijkse muziekmarathon voor KWF Kankerbestrijding. Het festival, bij velen beter bekend als de Hans den Ouden Marathon, vindt plaats in een grote feesttent op het trapveld aan de Beemdweg in Oud-Alblas.  Er komen tal van artiesten. Verder is er een verloting en wordt er een ‘piratenshow’ voor kinderen gehouden.

Koor
Donderdag 23 maart wordt om 20.00 uur gestart met een optreden van het Inspire2Live Choir uit Alblasserdam. De toegang is gratis. Er wordt wel een collecte gehouden.

Muziekavond
Vrijdagavond 24 maart  start vanaf 19.00 uur de eerste muzikale avond. De toegang bedraagt 20 euro per persoon. De artiesten die komen zijn: DJ Entertainer Robert Pouwels, Alex, Django Wagner, Helemaal Hollands, René Schuurmans, Frans Duijts.

Rondje van Alblas
Zaterdagmorgen 25 maart start om 11 uur ’t Rondje van Alblas. Dit is een herhaling van de vorige editie en gaat dit keer over 5 of 10 kilometer.  Deelnemers mogen het parcours hardlopend of wandelend afleggen. Het inschrijfgeld is € 7,50 en komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding.

Piratenshow
Zaterdagmiddag 25 maart is er voor de kinderen ‘De Grote Piratenshow’, aangeboden door Van Hoorne Entertainment uit Molenaarsgraaf. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen betalen vijf euro.

Verloting
Zaterdagmiddag zijn er op en om het festivalterrein nog een paar activiteiten. Om 16.00 uur start de trekking van de ‘grote verloting’.  Loten voor deze verloting zijn nog steeds verkrijgbaar via met Hans den Ouden 06-23457337.

Tweede muzikale avond
Zaterdagavond 25 maart gaat de feesttent vanaf 19.00 uur open voor de tweede muzikale avond. Een toegangskaart kost 20 euro per persoon. Tijdens deze avond komende de volgende muzikanten:  DJ Entertainer Robert Pouwels, Zwei Bier ohne Baco, Stef Ekkel, Lawineboys, Jannes en Vinzzent.

Kaarten
Kaarten voor de muziekavonden zijn te koop bij Erik’s Brood en Banket Oud-Alblas, Cees den Breejen Woninginrichting Alblasserdam, Autobedrijf P. de Jong Streefkerk, Bakkerij Van der Grijn Groot-Ammers, Boerenklaas Brandwijk, Astrid Vink Wijngaarden,  Janny Boer-Bons Nieuw-Lekkerland en  Hans den Ouden Oud-Alblas. Daarnaast is het mogelijk om te mailen op appen naar info@hansdenoudenmarathon.nl / 06-11000474.

Eindbedrag
Rond 00.30 uur wordt het eindbedrag van de muziekmarathon bekendgemaakt.

Meer informatie over de muziekmarathon is te vinden op www.hansdenoudenmarathon.nl.

Foto’s: Facebook Hans den oudenmarathon.

 

Het terrein wordt ‘festivalklaar’ gemaakt’