NIEUW-LEKKERLAND – Een nog onbekende man heeft maandag 20 maart 2017 een telefoon en een portemonnee gestolen in Nieuw-Lekkerland. De man kwam tussen 16.15 en 16.30 uur de ds. Petrus van der Veldenschool aan de Mattenbies binnen, liep een klaslokaal in en haalde daar de portemonnee en telefoon van een juf uit een tas. Toen de juf terug naar haar lokaal liep, passeerde zij de man in de gang. In de klas ontdekte de leerkracht dat er spullen uit haar tas waren gehaald. De man was intussen vertrokken.De persoon die gezocht wordt is vermoedelijk tussen de veertig en vijftig jaar oud. De man had lang haar, ongeveer tot zijn middel en droeg een donker petje. Hij heeft een slank, slordig uiterlijk en is waarschijnlijk tussen de 1.80 en 1.90 meter lang.

Weet u wie deze man is of heeft u iets gezien of gehoord dat met de diefstal te maken kan hebben? Bel dan de politie op het nummer 0900-8844. (bij heterdaad 112)

Foto: archief.