NIEUW-LEKKERLAND – Een 45-jarige vrouw uit Sliedrecht is vrijdagmiddag 17 maart 2017 met haar auto te water geraakt langs de Middenpolderweg tussen Nieuw-Lekkerland en Streefkerk. De bestuurster reed al enige tijd achter een pick-up en een trekker. Toen zij besloot om beide voertuigen te gaan inhalen, begon de pick-up die voor haar reed ook ineens met het inhalen van de trekker.

Om een botsing met het voertuig voor haar te voorkomen, week de Sliedrechtse uit. De auto raakte bij de uitwijkmanoeuvre de opstaande rand van de wegafscheiding en kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand. Een behulpzame passant hielp de vrouw uit het voertuig te komen. Politie en ambulance kwamen niet veel later met spoed ter plaatse. Al snel bleek dat de veertiger ongedeerd was gebleven.

Een bergingsbedrijf heeft het te water geraakte voertuig meegenomen.