ALBLASSERDAM – Afgelopen weekeinde vond het vrijwilligersevenement NLdoet plaats. In Alblasserdam gingen tientallen vrijwilligers op diverse locaties aan de slag om het dorp op te knappen. Ook het gemeentebestuur van het dorp stak de handen uit de mouwen. Onder meer bij de kinderboerderij, Speeltuinvereniging Kinderdijk, de Alblashof en de Atletiekvereniging (AAA) vonden activiteiten plaats.

Verder werd bij kinderboerderij De Plantage een samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente en de Stichting Kinderboerderij Alblasserdam getekend. Deze samenwerkingsovereenkomst is het afsluitende resultaat van een onderzoek van gemeente en kinderboerderij naar de manier waarop de kinderboerderij professioneel en financieel zelfstandig in de toekomst een mooie voorziening voor de Alblasserdamse bevolking kan blijven.

Foto’s: Peter Stam, Kinderboerderij Alblasserdam en Rivas.