ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse kinderboerderij is een inzamelactie gestart voor de aankoop van pony Nina. De shetlander moet de vervanger worden van de in oktober overleden Fox. “Met Nina hebben we een nieuw maatje gevonden voor pony Gwendolien. Ze is nu een poosje ‘op proef’ en het gaat heel erg goed tussen de twee dames. Nu willen we geld bij elkaar sparen voor de aankoop van de 5-jarige Nina,” zo laat Kinderboerderij De Plantage weten.

Er is ongeveer 800 euro nodig voor de aanschaf van het dier. Om dit te bekostigen is maandag 6 maart 2017 gestart met een statiegeldactie bij Albert Heijn in Alblasserdam. Daarnaast staat er vanaf heden een ‘Nina-spaarpot’ bij de kinderboerderij. Tot slot kunnen mensen ook vanuit huis bijdrage aan de aanschaf van de pony door geld over te maken naar de rekening  van de kinderboerderij. Het IBAN-nummer is NL98RABO0106851551. Het bedrag kan overgemaakt worden ter attentie van St. Kinderboerderij Alblasserdam, onder vermelding van ‘Donatie Nina’. Alle giften zijn van harte welkom.