NIEUW-LEKKERLAND – In brede school Het Carillon in Nieuw-Lekkerland wordt donderdag 23 februari 2017 een sing-in gehouden. De organisatie is in handen van de juffen van peuterspeelzaal De Speeltrommel en kinderdagverblijf ‘t Klaviertje. Beide groepen vallen onder de vlag van Wasko.

“De afgelopen weken hebben we met de kinderen (0 – 4 jaar) gewerkt over het thema ‘Muziek’ en het leek ons zo gezellig om dit gezamenlijk, met alle ouders / verzorgers en de kinderen af te sluiten, dat we deze activiteit op poten hebben gezet,” vertellen de jufs.

De jufs vervolgen: “Eigenlijk stond deze op deze donderdagochtend een bezoek gepland aan de opa’s en oma’s in ’t Waellant, maar in plaats van dat wij met de peuters die kant op gaan, zijn er daar voldoende begeleiders gevonden om met onze ouderen naar de sing-in te komen. Hoe leuk is dat? Ook alle kinderen die de groepen bezoeken hebben hun vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buurkinderen en ga zo maar door uitgenodigd. We kijken dus uit naar een goed gevulde zaal, waar we heerlijk kinderliedjes mee gaan zingen.”

De sing-in start om 11.00 uur en duurt maximaal drie kwartier. De toegang is gratis.

Foto: Pieter Kamp.