Advertorial
KINDERDIJK –  Zaterdag 25 maart 2017 is het zover: de eerste editie van Klokrock van dit jaar. Het concept is simpel: één podium en twee top-bands. De eerste band is coverband ‘Unbend’. De band heeft in de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen. Unbend stond onder andere in  het voorprogramma van de Golden Earring, Livin Blues, Powerplay, Harry Muskee, Harry Slinger, Mooiwark, Rowwen Heze en Toni Macaroni.

Unbend is een band die met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neerzet. Unbend is het beste te typeren als een Nederpop rockband. Het repertoire van Unbend is afwisselend, maar vormt zeker een eenheid. Goed spelen van de nummers staat voorop.

Als tweede band staat The Bleaks voor de eerste maal op het podium van Klokrock. De niet meer weg te denken Rock (’n Roll) coverband in de regio Drechtsteden en daarbuiten. Spijkerjassenrock, lyrische meezingers, foute dansklappers en rammende kneiterhits. Dat is kort samengevat het repertoire van The Bleaks. Deze 4-koppige band knalt in één show alle hits van de jaren zestig tot nu op je af. Sla je drankje achterover, trek je dansschoenen aan en zorg dat je vooraan staat om mee te springen, zingen en dansen op de dampende beats. It’s only Rock ’n Roll but I like it.

Klokrock start 25 maart om 21.00 uur in De Klok aan de Molenstraat in Kinderdijk. Kaarten kosten 12,50 euro en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij De Klok in Kinderdijk, bij Primera Alblasserdam, Primera Nieuw-Lekkerland en Escade Nieuw-Lekkerland.