ALBLASSERDAM – Tientallen kinderen hebben woensdagmiddag 15 februari 2017 hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Er werd afgezwommen voor het A, B –en C-diploma. De uitreiking van de A-diploma’s werd gedaan door burgemeester Jaap Paans. “Glunderende gezichtjes bij de uitreiking van de 25 diploma’s. Trotse families #vanAnaarBeter,” schrijft de burgervader op Twitter.

Voor diploma A (aanvang) zijn geslaagd
Deniz Can Schot, Floren de Looff, Thom Brand, Manuel Neele, Lotte Verloop, Naomi Lodewijk, Luciënne de Jongh, Eduart van der Smit, René van der Smid, Julian Huisman, Peter van Beuzekom, Bram van der Velden, Julia Stam, Willemijn Gier, Fedde herwig, Maurice van Vugt, Rosa de Boer, Arwin den Hoed, Richard van Driel, Annelin Meuwen, Jerusha Baas, Jefta Bustraan, Anneriek Polet, Janella van Maren, Nora Benameur, Marina Harutunian, Levina Kwakernaak.

Voor diploma B(beter)  zijn geslaagd
Jarerell de Knijf, Yasmeen Anjum, Haiko van Duin, Marith Post, Matthijs Molenaar, Eva van der Waal, Yarin Verbaas, Lorena Maria Crisci, Famke Drieprong, Manuel van der Kraan, Sarah van Hemert, Wesley van Vliet, Loïs Rosbergen, Rosalie Zonneveld, Terra Buist, Marina Voorwinden, Hidde van der Lede, Jolyn van den Boogaard, Lisanne Stevense, Süeda Wormmeester, Floris van der Rhee, Rayan Bouchlaghem, Maurice Beukers, Arda Mouminoglou, Naomi van der Wegen, Tim van Driel, Anne-Sophie Kant, Thijs Moret, Diedrick van de Hoef.

Voor diploma C (compleet) zijn geslaagd
Niek de Raat,  Tom van Dongen,  Ise van Gorsel.