ALBLASSERDAM – Op donderdag 27 april 2017, Koningsdag, organiseert korfbalvereniging Kinderdijk op sportpark Molenzicht in Alblasserdam weer een leuke dag. Er is een programma samengesteld met voor elk wat wils. De belangrijkste middagactiviteit is de spectaculaire zeskamp. Deze zeskamp is bedoeld voor teams van willekeurige samenstelling. Het is mogelijk om in te schrijven als bijvoorbeeld een vriendenteam, een straatteam, een bedrijfsteam of een verenigingsteam. Op sportieve wijze strijden de teams tegen elkaar in de zes spelonderdelen.

Op het programma staan onder andere een afmatrace met mega-grote opblaasattracties, een groot memoryspel, een waterestafette met natuurlijk de balken over de sloot én een natte stormbaan.

Ieder team moet bestaan uit 6 personen. Minimumleeftijd voor deelname is 18 jaar. De zeskamp vindt plaats op Sportpark Molenzicht  en start om 14.00 uur. Rond 17.00 uur zal de winnaar van de wisseltrofee bekend gemaakt worden.

Een team opgeven of meer informatie opvragen kan via activiteiten.ckckinderdijk@gmail.com. Er kunnen een beperkt aantal teams meedoen. “Wacht daarom niet te lang met inschrijven,” luidt het advies van de organisatie.