ALBLASSERDAM – Alblasserdammer Henk van Dillen verzorgt woensdag 15 februari 2017 een passielezing in het kerkgebouw van de Elthetogemeente aan de Blokweerweg 22 in Alblasserdam. De kerk is vanaf 19.30 uur open; de lezing start om 20.00 uur. De toegang is gratis. Bij de uitgang kan een kleine bijdrage achtergelaten worden voor de (on) kosten.  Twee jaar geleden stopte Henk van Dillen zijn baan, kocht een tweedehands fiets, een tent en een slaapzak om daarmee van Alblasserdam naar Singapore te gaan fietsen. Het lukte hem uiteindelijk maar het duurde maar liefst een jaar.

Hij werd twee keer beroofd in Iran, kwam in Turkmenistan zonder geld te zitten en werd gearresteerd in China. Gelukkig kwam het keer op keer weer goed en zo belandde hij op 20 januari 2016 daadwerkelijk op de fiets in Singapore.

Henk doorkruiste meer dan 25 landen en legde bijna 16000 kilometer af. Inmiddels is hij alweer een jaar terug in Nederland en schrijft een boek over zijn avonturen.