NIEUW-LEKKERLAND – Het Christelijk Gemengd Koor Omnia Cum Deo organiseert op 17 februari 2017 een korenavond in de Maranathakerk aan de Mattenbies 1 in Nieuw-Lekkerland. Deze avond, die om de twee jaar wordt georganiseerd door een deelnemend koor, wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan koorklanken. Er doen in het totaal zes koren mee.

Naast  Omnia Cum Deo onder leiding van hun dirigent Gerard van der Zijden, treden deze avond ook kinderkoor De Parels, het Seniorenkoor , zanggroep Joy, Christelijk Vrouwenkoor Deo Cantemus en het Christelijk Jong Gemengd Koor Marcando op. Ieder koor onder leiding van hun eigen dirigent en met hun eigen repertoire.

De kerkdeuren staan vanaf 19.00 uur open. De aanvang is 19.30 uur. De toegang is gratis, maar na afloop is er bij de uitgang een collecte ter bestrijding van de onkosten. Meer info: www.omniacumdeo.nl.