ALBLASSERDAM – Een 14-jarige jongen uit Alblasserdam is vrijdagavond 3 februari 2017 gewond geraakt aan zijn hoofd. De jongen was aan het stoeien met vrienden bij winkelcentrum Makado. Tijdens deze stoeipartij kwam de tiener te val en viel op het frame van een winkelwagentje. Hierdoor ontstond een hoofdwond. En omstander bood eerste hulp.

Niet veel later kwam een ambulance ter plaatse. De jongen is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De 14-jarige is door zijn moeder meegenomen. Het advies werd gegeven om even langs de huisarts te gaan.

Brandje skatebaan
Eerder op de avond rukte de brandweer van Alblasserdam uit voor een brandje bij de skatebaan aan de Roemer Visscherstraat. Er hoefde niet geblust te worden, omdat het vuur bij aankomst van de brandweer al gedoofd was. Wat er exact in brand heeft gestaan, is niet duidelijk. Mogelijk betrof het een houten of kartonnen bord.

Containerbrand
Rond middernacht werd brandweer Nieuw-Lekkerland opgeroepen voor een brand in de Marslaan. Er bleek een ondergrondse container in brand te staan. Vermoedelijk werd de brand aangestoken. Het vuur was snel onder controle. Een half uur later volgde een melding van een brand in een ondergrondse container in de Hoge Boezem.