ALBLASSERDAM – Leden van Businessclub De Twijn hebben deze week het voorlezen in alle 17 groepen van Chr. IKC De Twijn uit Alblasserdam verzorgd. Van kinderopvang, peuterspeelzaal tot de oudsten in groep 8. Het voorleesontbijt is de start van de Nationale Voorleesdagen.

Het is inmiddels traditie op Kindcentrum De Twijn om de Nationale Voorleesdagen te starten met een voorleesontbijt. Net als vorig jaar heeft Businessclub De Twijn – een onderdeel van Stichting Vrienden van De Twijn – de organisatie daarvan op zich genomen.

Na een gezamenlijk ontbijt voor voorlezers en leerkrachten op beide locaties (Parallelweg en Pieter de Hoochplaats) ging iedere voorlezer naar zijn of haar groep om een spannend, humoristisch, lief of bijzonder verhaal voor te lezen. Ondertussen genoten de kinderen van hun eigen meegebrachte ontbijtje.