ALBLASSERDAM – Op de Van Eesterensingel in Alblasserdam is donderdagavond 26 januari 2017 een auto tegen een lantaarnpaal gebotst en op zijn zijkant terecht gekomen. De bestuurder ging er na het ongeval vandoor. Een vrouw die de automobilist na het ongeval wilde helpen, raakte gewond. De helpster kwam namelijk met haar hand tussen de autodeur terecht. Vermoedelijk heeft zij daarbij iets gebroken. De vrouw is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Volgens omstanders werd na de crash geprobeerd om de auto recht te duwen. Toen dit mislukte zijn de betrokkenen in een auto gestapt en weggereden. De politie is nog naar hen op zoek.

In de auto lagen tal van spullen. Achterin werden onder meer een luchtbuks en een zwaard aangetroffen.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig meegenomen.

Mensen die meer informatie hebben over de bestuurder en mogelijk andere inzittende (n) worden verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800-7000.