OUD-ALBLAS / DELFT – Een werknemer van GM Damsteegt B.V, machineverhuur, grondverzet uit Oud-Alblas is donderdag 19 januari 2017 om het leven gekomen bij een ongeval op de A13 bij Delft. Het gaat om een 55-jarige man uit Sliedrecht, meldt Politie Den Haag. De man bestuurde een vrachtwagencombinatie, die door nog onbekende oorzaak in de berm terecht kwam. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

De chauffeur  reed donderdag 19 januari omstreeks 06.00 uur op de A13 ter hoogte van Delft toen de vrachtwagencombinatie door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De vrachtwagencombinatie, met daarop een dumper, kantelde en kwam in de berm terecht. Hulpdiensten en omstanders verleenden eerste hulp. De chauffeur overleed  echter ter plaatse.

De A13 werd gedeeltelijk afgesloten en wordt in de loop van de dag vrijgegeven. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Rene Hendriks / Donny Kooistra. Meer foto’s op Regio15.nl.