ALBLASSERDAM – Binnenkort starten in Alblasserdam Alpha-cursussen. “In een serie opeenvolgende (dinsdag of woensdag)avonden maken we, na een gezamenlijke maaltijd, op een laagdrempelige manier kennis met onderwerpen als geloven, bidden, Bijbellezen, Jezus en de Heilige Geest,” zo laat de evangelisatiecommissie weten. Deelname aan de cursus is gratis.

De evangelisatiecommissie vervolgt: “Wie regelmatig in contact komt met randgelovigen of zelf meer basiskennis van thema’s over God en geloven wil, is welkom op de gratis Alpha-cursus die woensdagavond 8 februari om 18.30 uur start in De Damsteen (Cortgene 8) of de cursus op de dinsdagavond vanaf 31 januari om 18.30 uur bij de Jozua (Ampèrestraat 4). Tijdens de eerste cursusavond vindt een introductie plaats. Vervolgens kan er voor gekozen worden om ook de andere negen Alpha-avonden te gaan volgen.”

In Nederland volgden ruim 220.000 mensen een Alpha-cursus, wereldwijd 24 miljoen mensen.

Voor meer informatie en opgeven, zie: alpha-cursus.nl en Facebook. Opgeven kan ook via: (cursus maandag) Martin Kraaijeveld, tel 0624527657 of alpha@jozua-ega.nl (Jozua gemeente) en (cursus woensdag) Sabine van Dalen, tel. 0627113284 of alpha.alblasserdam@outlook.com (Grote Kerk en Ichthuskerk).