ALBLASSERDAM – Vanuit de Kattestaart in Alblasserdam werd in de nacht van maandag 9 op dinsdag 10 januari 2017 een personenauto gestolen. Hiervan zijn inmiddels camerabeelden van beschikbaar. Deze beelden (zie filmpje hieronder) zijn via sociale media al duizenden keren bekeken. Hoewel de beelden niet heel duidelijk zijn, hoopt de eigenaar dat er iemand is die de daders herkent. De zwarte Volkswagen Golf 1.4 uit 2011 werd tussen 02.40 en 3.00 uur opengebroken. Ongeveer twee uur later, om 05.07 uur, werd de auto meegenomen, zo blijkt uit de camerabeelden.

Vier maanden geleden werd er ook al ingebroken in de auto. Toen werd onder meer de navigatie uit het voertuig gestolen.

De auto is / was voorzien van het kenteken KD-026-N. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de autodiefstal te maken heeft, worden verzocht de politie te bellen op het nummer 0900-8844. Wie de auto nu ziet rijden, mag direct 112 bellen.