ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 6 januari 2017 organiseerde volleybalvereniging Smash ’66 het jaarlijkse oliebollentoernooi in Sportcentrum Blokweer. Twaalf teams schreven zich in voor het toernooi, waaronder teams van de Wiekslag en CKC Kinderdijk. De teams waren ingedeeld in drie poules, daarna werd er in de laatste twee wedstrijdjes om de ereplaatsen gespeeld. Na het toernooi werd de avond gezellig afgesloten met een borrel in de kantine.

Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden Lykele Bokhorst en Johan van der Gaag bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. Daarna werd de vernieuwde website van de volleybalvereniging www.smash66.nl, officieel onthuld.

Deze week beginnen de trainingen van de Alblasserdamse volleybalvereniging weer. De huidige groep recreanten is nog op zoek naar meer leden. De recreanten trainen op maandagavond in de sporthal, vanaf maart op dinsdagavond. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via: technischezaken@smash66.nl.