ALBLASSERDAM / NIEUW-LEKKERLAND-  Op woensdag 28 december 2016 en woensdag 4 januari 2017 organiseren het ABC team, Sportcentrum Blokweer, gemeente Alblasserdam en Jeugd-Punt / Jongerenwerk Alblasserdam weer Akidz-activiteiten in Blokweer. Dit keer is het thema ‘Winter Wonderland’.  Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen vanaf 10.00 tot 15.00 uur onder andere snowboarden, meedoen aan de winterrun en sleetje blikgooien. Ook kunnen de kinderen vrijzwemmen (diploma A verplicht). De totale kosten zijn 5,00 euro per persoon. Dit is inclusief één consumptie.

Sportfondsen Nieuw-Lekkerland organiseert vrijdag 13 januari 2017 een discoavond voor de jeugd uit Nieuw-Lekkerland en omstreken. In sporthal De Klipper wordt de avond opgedeeld voor twee verschillende leeftijdsgroepen. De avond begint om 19.00 uur met de Kids Party voor kinderen tot 12 jaar oud. Gedurende de avond is er een DJ met een rookmachine en een lichtshow aanwezig. Ook kunnen de kinderen een slushpuppy, bak popcorn of suikerspin kopen.

De ouders hebben de mogelijkheid om bij binnenkomst consumptiebonnen te kopen, zodat de kinderen niet per se met geld op zak hoeven te lopen. Met deze bonnen kunnen ze een van de eerder genoemde lekkernijen, een beker limonade of frisdrank halen.

Vanaf 21.00 uur is het Teens Only, voor kinderen van 13 tot en met 16 jaar oud. Eén van de organisatoren vertelt: “Er is in de omgeving zo weinig te doen voor kids tot en met 16 jaar. Wij willen daar graag verandering in aanbrengen door een feestavond te organiseren. Om dit direct goed te doen, hebben we een feestwinkel vanuit Rotterdam gevraagd dit te organiseren. We gaan er vanuit dat de eerste avond direct een succes is, zodat we het nog vaker kunnen doen.”

De entree voor deze avond is € 2,00 inclusief een consumptiebon. Kijk voor meer informatie op deze pagina.