STREEFKERK –  Donderdagavond 22 december 2016 is de kassa leeg geroofd van de winkel bloembinderij Rozemarie aan de Hoekstraat in Streefkerk.  Kim Kesting, eigenaresse van de winkel was nog tot ’s avonds laat bezig om de winkel alvast vol te zetten met boeketten en kerststukjes voor de volgende dag. Tijdens deze werkzaamheden klopten twee vrouwen en één man aan. Dit was rond 19:30 uur. De eigenaresse opende de deur.

Terwijl de drie mensen Kim naar buiten riepen en net deden of ze een bloemstuk, dat nog buiten stond, wilden kopen, kwam er ongezien een vierde man de winkel in. Hij heeft de kassa leeggeroofd. Daarna vluchtte het viertal weg en lieten de eigenaresse in paniek achter. De politie is ter plaatse geweest en er is aangifte gedaan.

Mensen die meer informatie hebben over de diefstal, worden verzocht contact op te nemen met de politie of met de eigenaresse van de winkel. De gouden tip is 250 euro waard.