OUD-ALBLAS / ALBLASSERDAM – In de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 december 2016 is in Oud-Alblas een Audi RS4 gestolen. De auto stond ter hoogte van de Heiweg 4 in Oud-Alblas en werd rond 03.15 uur ontvreemd. De politie heeft de auto voor het laatst gesignaleerd op de A2 bij Vianen richting Amsterdam. Sindsdien ontbreek elk spoor. Wie de auto ziet rijden of weet wie de dief is, wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Bij heterdaad kan dit via 112. In de andere gevallen zijn tips welkom via 0900-8844.

Verder werd woensdag 21 december een witte fiets gestolen vanaf de Groene Zoom in Alblasserdam. Dit gebeurde tussen 20.30 en 21.30 uur. De fiets heeft een rekje. Mogelijk volgt later nog een foto. Mensen die iets opvallends hebben gezien of gehoord dat met de fietsendiefstal te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844.