ALBLASSERDAM – Scheidend bestuurslid Freerk Visser is afgelopen week benoemd tot erelid van atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam. Dit gebeurde tijdens de jaarvergadering bij de club. De heer Visser is tientallen jaren actief geweest bij de vereniging en heeft voor AAA veel betekend. In de afgelopen jaren heeft hij bijna alle functies bekleed, die er binnen de vereniging denkbaar zijn. Zo was hij zelf actief loper en trainer maar ook bestuurslid en voorzitter. De laatste tijd was hij nog altijd actief en betrokken als penningmeester.

Freerk Visser kreeg voor zijn inzet, uit handen van de vicevoorzitter, het erelidspeldje opgespeld. In zijn dankwoord stond Visser stil bij de gebeurtenissen uit de periode waarin hij actief was. Daarnaast beloofde hij, hetzij op bescheiden schaal, actief te blijven binnen de vereniging.

Foto: AAA.