STREEFKERK – Een 59-jarige vrouw uit Streefkerk is donderdag 15 december 2016 overleden bij een aanrijding in haar woonplaats. Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur. De vrouw liep over de Middenpolderweg richting haar buren, toen ze werd aangereden door een bedrijfsauto. De vrouw kwam in een naast gelegen sloot terecht.

Omstanders haalden de vijftiger uit het water en hebben haar gereanimeerd. De hulp mocht niet meer baten. De Streefkerkse overleed ter plekke.

De bestuurder van de bedrijfsauto, een 30-jarige man uit Groot-Ammers, zag de vrouw vermoedelijk over het hoofd. Bij de Middelpolderweg ligt geen voetpad langs de weg. De automobilist is gehoord door de politie. Het slachtoffer woonde enkele tientallen meters verderop.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.