ALBLASSERDAM – 75 kinderen hebben woensdag 14 december 2016 een zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Er werd afgezwommen voor het A, B –en C-diploma. Lian Dirven van Blokweer vertelt: “Het was alweer de laatste keer diplomazwemmen in het jaar 2016. Sommigen hebben lang moeten oefenen, anderen wat korter, maar één ding is een feit: zwemmen verleer je nooit meer en dat is een geweldig iets om mee te kunnen geven in het leven van een kind. We hopen dan ook dat alle kinderen met veel plezier aan hun zwemtijd terug denken en nog veel vrolijke spetteruurtjes mogen beleven.”

Voor diploma A zijn geslaagd:
Alissa Verdoorn, Almina Tokay ,Anne-Sophie Kant, Arda Mouminoglou, Benjamin Evers ,Daan van der Plaat, Diedrick van de Hoef ,Emma Prins, Eva van der Waal, Famke Driesprong, Fleur Loeve, Floris van de Rhee, Gertilde Bloed, Haiko van Duin, Hidde van der Lede, Janco van Maren, Janiene van Maren, Janine den Ouden, Jarell de Knijff,  Jelmer Slagboom,Jeroen du Burck, Jolyn van den Boogaard, Laura Pagliaro, Lisanne Stevense, Loïs Rosbergen, Lorena Maria Crisci, Maaike Hansum, Manuel van der Kraan ,Margareth Bloed, Marina Voorwinden, Marith Post, Matthijs Molenaar ,Maurice Beukers, Naomi van der Wegen Rayan Bouchlaghem, Rosalie Zonneveld, Sarah van Hemert ,Süeda Wormmeester, Terra Buist ,Thijs Moret ,Tim van Driel, Wesley van Vliet, Yarin Verbaas, Yasmeen Anjum.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Elin Bouter, Aaron Verhoeven, Anne-Marith de Keijzer, Fieke van Zanten, Fien de Jong, Frans Baan, Geertruida Baan, Helena Kik, Isa Gort, Ise van Gorsel, Jarne Witzier, Jeroen  Smit, Juliëte Aantjes, Lydia Broers, Michiel Gortzak, Nienke Herwig, Ruben van de Graaf, Tijs Antonie Tol,Tom van Dongen, Wannart Burggraaf.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Britt Roos van Raadshoven, Chloé van der Rhee, Dania Al Jasim, Deborah den Breejen, Dominique Kok, Ellemieke Klever, Eve Baaij, Floris Panman, Julia Man, Maja Osowska, Mila Koppen, Noa van Deelen, Olivier Dijkshoorn,Salma Said Sabry Ahmed, Thom van Vliet.

Foto’s: Csilla Julia Serester.