ALBLASSERDAM – Vrijdagavond 9 december 2016 is een speciale avond in Bibliotheek Alblasserdam. “Tot 22.30 uur zijn we extra open voor uitlening en alles staat in het teken van de donkere en gezellige dagen voor de kerst. Geen tl-verlichting maar sfeerverlichting. Dus boeken lenen met een zaklampje, een lekkere stoelmassage (Alma van der Kraan), diverse workshops en heerlijke, ontspannende thee en hapjes. Mensen mogen ook hun eigen brei – of haakwerk meenemen,” vertelt Thea de Jong van de bibliotheek aan de Ieplaan.

Verder is er ‘Mindfull chocolade’, mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn en ’t Kaasmes. De ontstres-avond start om 17.00 uur en is rond 22.30 uur afgelopen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Op het programma staat onder andere:

  • KNUTSELEN MET HOUT….… Wat is er nou leuker dan het maken van je eigen kerstboomversiering? Kom deze avond naar de Bibliotheek en maak de leukste versieringen van hout. vanaf 14 jaar (Tabitha Quist)
  • MINDFULL DE KERST DOOR….… In deze drukke dagen voor de kerst is het goed om te ontspannen. Dat kan met deze inloop in de Bibliotheek. Er is ook een korte yoga workshop . (Annemarie Switzar)  Ga helemaal mindfull en relaxed de kerstdagen in!
  • VERHALENSCHENKER….… Onze eigen Nico van Lent komt deze avond de prachtigste verhalen vertellen. Kom luisteren en genieten!

Iedereen is van harte welkom.