gestolen-fiets-polderstraat-mediumALBLASSERDAM – Vanuit de Polderstraat in Alblasserdam is maandag 5 december 2016 een ‘mamafiets’ gestolen. Dit gebeurde tussen 15.00 en 18.00 uur. De opvallende fiets stond op het pad naast een woning. “Ik was thuis toen het gebeurde en heb niets gezien of gehoord. De fiets heeft een grote emotionele waarde voor mij. Daarnaast heb ik geen auto en deed ik alles met deze fiets. Het is een groot gemis,” zo laat de eigenaresse weten.

Het gaat om de tweewieler zoals die op onderstaande foto staat. Alleen het zitje voorop was inmiddels vervangen door een bruin Bobike-zitje achterop de ‘mammie’ fiets.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de diefstal te maken kan hebben of weten waar de gestolen fiets is, worden verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844.

gestolen-fiets-polderstraat-medium gestolen-fiets-polderstraat1-medium