kerstmarkt-1-mediumNIEUW-LEKKERLAND – De Vriendenclub organiseert vrijdag 16 december 2016 in samenwerking met v.v. Nieuw-Lekkerland een kerstmarkt op Sportpark ‘Excelsior’ in Nieuw-Lekkerland. De officiële opening wordt om 16.00 uur verricht door burgemeester Dirk van der Borg. De markt duurt tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom bij de vele kraampjes. De kerstman is aanwezig en er is een levende kerststal. De kerstmarkt wordt muzikaal omlijst door feestband De Nootvoorziening.

Daarnaast zijn er optredens van Denise van Beuzekom en Elvis van Erd. In navolging van FM Serious Request wordt dit jaar, in samenwerking met lokale omroep Klokradio, een NLL Kerst Request georganiseerd. De opbrengst van de actie is in zijn geheel bestemd voor KiKa.

Bezoekers kunnen voor een minimum bedrag van vijf euro een verzoeknummer aanvragen en daar desgewenst een persoonlijke boodschap aan koppelen. Aanvragen is van 18.00 tot 22.00 uur mogelijk bij de stand van de omroep en bij de rondwandelende Klokradioreporter.

Sportpark Excelsior is te vinden aan de Tiendweg 10.

kerstmarkt-1-medium