img_9050-mediumALBLASSERDAM – Een oudere vrouw uit Alblasserdam is maandagavond 5 december 2016, terwijl zij elders ‘Pakjesavond’ vierde, slachtoffer geworden van een woninginbraak. Inbrekers wisten via de achterzijde van de woning aan het Kortland het huis binnen te komen. Dit deden ze door een raam open te breken. Er werden tal van persoonlijke spullen, waaronder sieraden meegenomen.

Onderzoek
De recherche is dinsdag gestart met sporenonderzoek. Later op de dag zal ook een buurtonderzoek plaatsvinden in de hoop een spoor van de daders te kunnen achterhalen.

Tips
De inbraak vond plaats langs het Kortland tussen de Van Lennepstraat en de Kortlandsche Kade. Het is mogelijk dat de inbraak vanaf de overkant van De Alblas, dus vanuit de Haverhof / Gersthof zichtbaar was. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de zaak te maken kan hebben, worden verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Anonieme tips zijn welkom via het nummer 0800-7000.

img_9050-medium

img_9061-medium