Veilig verkeer in Alblasserdam is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. De politie en gemeente kunnen dit niet alleen met handhaving oplossen.

Laden ... Laden ...

BOA_13 ALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam wil haar inwoners actief betrekken bij het opstellen van het veiligheidsbeleid voor de komende vier jaar. De komende dagen worden er daarom in het totaal vijf stellingen gepresenteerd op Alblasserdamsnieuws.nl. De stellingen zijn bedacht / opgesteld vanuit de gemeente. Alblasserdammers worden uitgenodigd om te stemmen en te reageren op de stellingen. Vandaag de derde stelling.

“We willen hiermee onderzoeken wat er bij de Alblasserdammers leeft en wat men belangrijk vindt. Zo kunnen de inwoners een bijdrage leveren aan het nieuwe veiligheidsbeleid voor Alblasserdam,” aldus een woordvoerster van de gemeente.

Stelling 3 – Veilig verkeer in Alblasserdam is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. De politie en gemeente kunnen dit niet alleen met handhaving oplossen.

Motivatie van gemeente bij de derde stelling: Alblasserdam heeft relatief veel bewoners wonen in klein gebied. Hierdoor is er spanning tussen bereikbaarheid, parkeren, te snel rijden en veiligheid op straat.

 

BOA_13