gestolen-scooter-mediumALBLASSERDAM – Zaterdagavond 26 november 2016 is er langs De Haven, ter hoogte van Foodmaster in Alblasserdam een scooter gestolen. Het gaat om zwarte een Piaggio Zip met het kenteken F090GX. Zondagochtend 27 november 2016 is in de Polderstraat in Alblasserdam een geparkeerde werkbus leeg gestolen. Er werden onder meer een gereedschapskist, motorjas, helm, navigatie en een tasje met wat ruitenkrabbers en parkeerschijven meegenomen.

Verder is geprobeerd de radio te stelen. Dat is niet gelukt. De gestolen spullen worden niet door de verzekering vergoed. Hoe de inbreker (s) toegang heeft / hebben gekregen tot de bus, is nog niet duidelijk. Mogelijk is er gebruik gemaakt van een loper.

Eerder deze maand werd er ook al een werkbus langs het Corgene leeggehaald. Ook aan dat busje waren er geen duidelijke braaksporen zichtbaar.

Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met één van de voorvallen te maken kan hebben, wordt verzocht deze informatie door te geven aan de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000.

gestolen-motorpak-medium

Het gestolen motorpak dat in de werkbus lag.

gestolen-scooter-medium

De gestolen scooter.