img_7933-mediumALBLASSERDAM – Een verwarde man heeft zondagavond 20 november 2016 afval in een vuurkorf verbrand. Hij deed dit op het balkon van zijn appartement aan de West-Kinderdijk in Alblasserdam. Tegen buurtbewoners zei de man dat hij zijn zonden aan het verbranden was. De vlammen werden zo hoog, dat een buurman de brandweer belde.

In eerste instantie wilde de Damdorper de politie en brandweer geen toegang verschaffen tot zijn woning. Later deed hij dit alsnog en kon het vuur, dat hij inmiddels zelf grotendeels had geblust, met de brandslang uitgespoten worden. Er is rook -en roetschade ontstaan aan het glaswerk rondom het balkon. Aan de woning zelf ontstond geen schade.

Nadat het vuur was geblust, vertrokken de hulpdiensten. De man mocht in zijn woning blijven.

img_7933-medium

img_7899-medium img_7904-medium img_7926-medium img_7930-medium